5 jótanács a PIHENTETŐ ALVÁSHOZ!

Mint azt már korábban annyiszor említettük: a kialvatlanságnak egyszerűen ezernyi káros hatása van, nem csak az egészségünkre, de a mentális állapotunkra is. Ha keveset alszol: nem tudsz koncentrálni, ingerlékeny leszel, ezáltal jelentősen csökken a teljesítményed a munkahelyen is, ami miatt a főnökeid vagy kollégáid még pokolibbá tehetik a napod. A rosszabb, ha személyes kapcsolataid, barátaid, családod issza meg a levét az ingerültségednek.

A jó matrac aranyat ér...

Az egyik nagy multinacionális bútoráruház hálózat felmérést készített, hogy az emberek milyen pozícióban alszanak, ezt pedig nyilvánosságra is hozták, ezáltal a matracgyártók tudják, mire kell figyelniük. A megkérdezettek 64 százaléka, főként a 40 év fölöttiek az oldalukon alszanak, míg 22 százalékuk, főként a 25-39 év közötti nők, a hasukon. Ez megterheli a gerincet és a nyakat is, kivéve akkor, ha olyan matracot választasz, amik a legmodernebb technológiáknak köszönhetően tökéletes és fájdalommentes ébredést kínálnak.

A legmodernebb technológiával készült matracaink az ilyen felmérések sokasága alapján készült.

Hiába kicsi a szoba, az ágy MINDIG nagy!

Felnőtt emberek manapság már nem is nagyon gondolkodnak kis méretű, egyszemélyes ágyakban, csak a teljes panelszobát kitöltő nagy franciaágy az egyetlen opció. Ezen nem nagyon kell mit magyarázni, erre halad a trend, és persze nagyon praktikus. De mi van a tárolással? Jó a kérdés! Erről egy másik blogbejegyzésben már írtunk korábban!

Szellőzzőn az anyag!

A magyarok nagy része sajnos (tapasztalataink szerint) nem olyan ágyneműhuzatot választ, mely szellőzik, sokkal inkább a szintetikus anyagokat részesíti előnyben. Mi azt javasoljuk, hogy elsősorban lyocellből, pamutból vagy vászonból készült ágyneműt válasszunk, így megőrzik a frissességet és sokkal egészségesebb körülmények közt tudsz éjszaka pihenni.

HAMAROSAN drasztikusan csökkentjük kiegészítőink választékát, úgyhogy MÉG MOST rendeld meg!

A fényt is te irányítod!

Már korábban érzékjeltettük egy nem túl hosszú cikkben, mennyire jó dolognak tartjuk a smart home technológiát, mert többek közt a fényt is úgy variálod, az erősségtől a színén át egyenesen az automatikus redőnykezelésig, ahogy neked tetszik. Miért vakoskodnál a félhomályban esti olvasásnál, lefekvés előtt? Miért maradjon felkapcsolva a kislámpa és vakítson az éjszaka közepén is? Rögtön két kérdés, amire a jó válasz, hogy ezeket csak elkerülni érdemes, különböző okosmegoldásokkal. Erről is írtunk már korábban, nagyon megéri áttanulmányozni és komolyan elgondolkodni rajt.

A hálószobád legyen a tökéletes harmónia mintapéldája

Legyen az a hely, ahol pillanatok alatt megtalálod a reggeli készülődés közben amit szeretnél. A háló legyen tiszta, legyen rendezett, legyen harmonikus és átlátható. Ez egy aranyszabály, amit NEM LEHET figyelmen kívül hagyni!