Egykoron öveket gyártottak itt, MA KÖZÖSSÉGI TÉRKÉNT funkcionál

A menő londoni hatszintes közösségi tér nem máshol nyílott, mint az angol főváros egyik legvibrálóbb kerületében, az East Enden.

Régen öveket gyártottak abban az épületben, ami most otthont ad a Blue Mountain School -nak, mind a 6 szintjén 6 különböző dizájner dolgozott, viszont a fa és rézlépcsőkkel összekötött emeletek azért kaptak egy egységet, a nyersfa, a betonpadlók és a durva vakolt falak mindenhol megtalálhatóak. Az egység ellenére viszont mindegyikben vannak elemek, amik egyediek, 

az amerikai tervező, festő és szobrász, Tyler Hays által megálmodott szobákban például dizájnbútorok és különleges ruházati cikkek találhatóak

de az alsó szint is érdekes,. Perfumer H parfümöknek ad helyet, de akad a házban kiállításoknak helyt adó galéria, könyvtár, pihenésre és csacsogásra kitalált tetőterasz, sőt, egy japán teaház hangulatát megidéző helyiség is. Ezek és a fentebb említett dizájnbútorok illetve ruházati cikkek is megvásárolhatóak.

bm3-1600x1000.jpg

Persze nem minden szobában vannak eladó tárgyak, bizonyos installációk és kerámiaszobrok esetében például jobb, ha visszafogja magát a látogató, mert nem megfizethető. Ahová viszont elég nehéz bejutni, az a 16 fő befogadására alkalmas étterem, 150 fontos belépővel, egy háromórás degusztációs menü kóstolással.

Bár a leírtak alapján egy exkluzív bevásárlóközpontként gondolhatnánk rá, de ha megnézed a képeket, rá fogsz jönni ez annál sokkal, de sokkal több.

landscape_viewing-room-blue-mountain-school-london_-credit-alastair-strong.jpg

journal_bms3-1455x970.jpg

journal_bms1-1455x970.jpg