A tökéletes éjjeliszekrény titka a cikkben!

Az éjjeliszekrénynél nincs pardon! egy karnyújtásnyira legyen ott minden amire szükségünk van, lefekvéshez, éjszaka közepén, vagy közvetlen az ébredés után. Magasságra és szélességre is a legmegfelelőbbre vágyunk mindannyian.

Számba kell vennünk, hogy mindenfélét akarunk rápakolni, a kicsit rendesebbek csak 1-1 fontos dolgot tárolnak rajt, bár ők jóval kevesebben vannak. Papírzsebkendő, egy pohár víz, ébresztő, vagy a szemüveg. Apróságnak tűnnek, mégis nagyon-nagyon fontosak a maximális kényelmünkhöz.

>> Adél 2 fiókos éjjeliszekrény 25 100 Ft -ért <<

Ha szeretjük az éjjeli lámpánk mellett a vaskos könyveket, mondjuk néhány Stephen King regényt is magunk mellett tudni, hogy az ágyban is lehessen olvasni, érdemes masszív fenyőbútort választani, hogy bírja a terhelést. 

Dél-Dunántúl legmasszívabb fenyőbútorait a Konki Fenyőbútornál találod (x)

Emellett fontos részletek az, hogy a lakás méretei miatt nem mindenki tudja megoldani a komód bezsúfolását, erre a célra egy fiókos éjjeliszekrény a legtökéletesebb megoldás. Így helyet kaphatnak az alsóneműk, zoknik, hálóruhák.

Ha minden megvan, és stílust is sikerült találni a szoba többi eleméhez, akkor már csak a méretekre kell odafigyelned. Az éjjeliszekrény magasságát az ágy magasságához, vagy ahhoz képest 1-2 centivel lejjebb lőjük be, szélességét pedig nyilván úgy kalkuláljuk, hogy a fiók (attól függően milyet választasz) ne akadjon be sehova, illetve ne akadályozzon semmit.

Ha a Konkinál választasz éjjeliszekrényt, nyugodtan telefonálj vagy írj e-mailt a méretproblémáiddal kapcsolatban és mi segítünk! (x)