New York ELÉG NAGY AHHOZ, hogy sok különleges enteriőrt találjunk ott

Na persze csak virtuálisan, de felkutattunk három elképesztő lakberendezési csodát, ami nem csak szemet gyönyörködtető élmény, hanem tökéletes inspiráció forrást is jelentenek számotokra. Például egy közelgő lakásfelújítással egybekötött bútorozáshoz.

American Copper Buildings

Ebben a giganagy toronyházban van néhány egészen nívós lakás is, amellett, hogy egyébként egyik sem túl szerény. A fotón látható kilátásért havonta 12.000$ -t kell a tulajdonosnál hagyni, az épület egyik sarkában kapott helyet, méghozzá két hálószobával, két fürdővel. A méteres ablakok a sok természetes fény mellett kiváló rálátást nyújtanak nagyjából fél New Yorkra. Elképesztő!

 

1stdibs bemutatóterem

Az eddig főleg online működő, ékszereket, lámpákat, divatcikkeket és dekorációt forgalmazó áruház utólag nyitotta meg bemutatótermét, pedig ez általában fordtítva szokott történni. De a 1stDibs semmilyen tekintetben nem egy átlagos üzlet. A bemutatott bútorokon felül merész világítótesteket, képzőművészeti alkotásokat, vázákat, csillárokat, szőnyegeket és mindenféle egyéb lakberendezési tárgyat találhat a látogató. Viszont ahhoz, hogy élőben is láthasd, Amerikáig meg sem szabad állnod.

 

Habitas

Szerintünk ennek a TOP 3 -as listának a legmenőbbje ez a háromszintes tűzoltósági épületből átalakított merész és inspiratív alkotás. A Habitas egyfajta chill-hotelként üzemel, de emellett a város vibrálását és az 1885 -ben felépített eredeti tűzoltóállomás stílusjegyeit is meg kellett tartsa. Nehéz feladat volt, de a StyleMood ügyesen megbírkózott vele. Egy olyan helyet sikerült megalkotni, ahol szabadúszók, írók és egyéb kreatív munkát végző emberek nem csak kapcsolatokat építhetnek, de kellemes környezetben élhetik ki minden kreativitásukat. Az enteriőrre egyételműen mondhatjuk, hogy a régi és új elemeket egyaránt harmonikusan keveri. Ezt a fotók elég jól visszaadják.