CSAK A KÉNYELMES home office a jó home office!

Az otthoni munka ma már normális dolog. Halad a világ, fejlődnek a munkáltatók, mindenki rendelkezik a megfelelő technológiával otthon, hogy otthonról tudja végezni a munkát. Az íróknak és digitális nomádoknak pedig alap.

Mi legyen az íróasztal mellett?

Az íróasztal (micsoda meglepetés) az egésznek az alapja. Egy megfelelően kialakított, jól elhelyezett, lehetőleg minél közelebb a természetes fényhez és egy csendes sarokba pakolt asztal mellett viszont jó, ha vannak egyéb tárolóeszközök, ne legyen akkora káosz, ha sok minden kell kéznél legyen. Például egy lebegőpolc a közelben, vagy egy karnyújtásnyira lévő tálalószekrény. 

Bár az Adél 2 fiókos éjjeliszekrényt alapvetően nem az íróasztal mellé szánt bútordarab, a home office kellékek tárolásának a funkcióját a maga fél méteres magasságával kiválóan betölti! Rendeld meg online 41.000 Ft -ért (X)

 

Vagy ha jobban szereted a lebegőpolcokat és nem sajnálod az időt és energiát a felfúrásra, akkor érdemes körbenézni a lebegő polcok választékában is, mert biztosra vesszük, hogy találsz ízlésednek megfelelőt.

Ha már falra szerelt dolgok:

a munka akkor megy gördülékenyen, ha pozitív, motiváló, inspiráló gondolatokkal árasztod el az elméd. A neten ezernyi olyan céget találsz akik foglalkoznak ilyen poszterek, képek forgalmazásával, úgyhogy ha már falipolcaink miatt úgyis fúrót ragadsz, ne is tedd le, mehet egy kép is. A kék szín egyébként serkenti a kreativitást, úgyhogy ha olyan jellegű munkát végzel, akkor ez a kis plusz infó nagyon jól fog jönni.

A LEO falipolc rendelhető TÖBB PÁCSZÍNNEL IS! (X)

(Fotó: Unsplash / Luca Bravo)

Ha panellakásban élsz, talán még szerencséd is van, de komolyan!

Sokszor biztosan nem tűnik így, de hidd el, hogy mázlista vagy! A legtöbb panellakásban legalább 1 aprócska kamra megbújik valahol. Alakítsd át a kamrát dolgozósarokká, az ajtaját cseréld függönyre, tegyél be egy kisebb íróasztalt, egy tárolót (kis helyre a polc a legideálisabb) és máris megvan. 

A te személyes otthoni irodád kialakításában csak a kreativitásod szab határt. Legyen barátságos, legyen csinos, legyen tiszta, hisz saját magadnak készíted. Nem muszáj ugyanolyannak lennie mint egy nagy üzletház sok irodájának az egyik merev és barátságtalan irodája.