PÉLDÁS, ahogy a tereket elválasztották egymástól

A kis enteriőr remekül ellensúlyozható a terek kreatív leválasztásával egymástól, és ehhez még falak sem feltétlen kellenek.

Ez a világos lakás nem csak ultravilágos, de emellett fiatalos és látványos is. A dizájnerek remek munkát végeztek, az egyszerűsége az előnyére válik: a konyhában csak egy hosszú munkapult a lekszükségesebb kiegészítőkkel, a nappaliból pedig óriási üvegportálok nyílnak a teraszra. Az indusztriális jellegű fekete keretes ajtók különleges hangulatot teremtenek az épületnek.

kislakas1.jpg

A nappaliban kisebb tárolószekrény és stílusban passzoló ülőalkalmatosságok, az étkezőben pedig egy giganagy asztal, visszafogott ám mutatós kiegészítőkkel, mint a zöld növény és a színes tartók. A nagy asztal tökéletesen elválasztja az étkezőt a konyhától, mégis egyben tartja az egész lakást. Imádjuk!

kislakas2.jpg

kislakas3.jpg

Szeretjük az érdekes megoldásokat:

Modern, fekete és FA. Pont elég indok ahhoz, hogy megmutassuk nektek!

A Back Bay stúdió kezei közül került ki ez az Új-Skócia keleti partjára épült modern faház, ami már kívülről is ígéretes, de a belső dizájn az, ami igazán megfogott. Hatalmas terek, világos színvilág, és maximálisan felszerelt és kihasznált közösségi terek. Nagyon átjött a...