Tippek, hogy ne legyen unalmas A DOHÁNYZÓASZTALOD!

Azt eddig is tudtuk, hogy egy nappali központi eleme a kanapén kívül a dohányzóasztal, arra viszont egész biztos nem számítottál, hogy mennyire fel lehet dobni néhány apró trükkel. Ezeket gyűjtöttük most össze, szokásunkhoz híven röviden, tömören, informatívan.

Textúrák egyvelege

Ahhoz, hogy ne legyen unalmas, mixelheted a következő anyagból készült apróságokat. egy szál virág a vázában, előtte pedig dekorációként néhány kagyló, egy könyv és mondjuk egy illatgyertya.

Szögletes asztalon szögletes tálca

Ha webshopunkból választasz, többnyire szögletes asztalokkal fogsz találkozni. Ezeken remekül mutat egy szögletes tálca, amibe esetleg belerakhatod a fentebb említett kiegészítőket is. Alább egy példát is láthatsz erre a trükkre, gyertyával, mécsessel, amik helyettesíthetőek bármire.

im3rd-media-9usszo6wzqu-unsplash.jpg

(Fotó: @im3rdmedia)

Ha több tárgy van az asztalon

Ha az asztalon több dísztárgyat helyezel el, akkor fontos, hogy figyelj arra, hogy eltérő magasságúak legyenek. Például ne pakold tele azonos magasságú mécsesekekl, gyertyákkal, vagy bármi mással. Az azonos magasságú tárgyakat egy-két könyvvel megemelve máris sokkal dizájnosabb asztalt teremthetsz.

Vágott virág

Egyértelműen a vágott virág a legjobb, egy elegáns, nem túl hívalkodó vázában, viszont mindenképp annyira magas legyen csak, hogy ha szemben ülsz le beszélgetőpartnereddel, ne zavarjon, lássátok egymást. De ha inkább máshova raknád a virágokat, a webshopunkban találsz erre konkrétan virágtartót is.

Ezt is olvasd el:

A BOLDOGSÁG kulcsa a LAKÁSODBAN keresendő

A lakásodban IS, hogy még pontosabbak legyünk.Ú, de furán hangzik ez az egész. Mégis miről hadoválunk mi itt? Jól figyelj, hogy értsd a lényeget. Ha otthon odafigyelsz néhány apróságra, akkor az életed máris kiegyensúlyozottabb és lazább lesz, illetve nem leszel tele frusztrációval. Engedd el, ha...