A hálószobád rendben tartása KULCSFONTOSSÁGÚ!

A dolgos hétköznapok közepette sokkal nehezebb rendet tartani. Persze elhatározások, önmagunknak tett ígéretek és fogadalmak mindig vannak, de a végkifejlet majdnem mindig ugyanaz: akarva-akaratlanul rendetlenség lesz. Viszont nekünk vannak tippjeink ahhoz, hogy tartsd fenn állandóan a rendet a hálószobádban, de az itt felsorolt pontok nagy része egyénként a legtöbb helyiségben alkalmazható.

Pár perc...

Ha minden héten legalább 1 nap egy szemeteszsákkal végiggaloppolsz a lakáson, szinte minden alkalommal kidobandó kacatokat és konkrétan szemetet fogsz találni. Ja, és persze nézz be MINDEN SAROKBA!

Zárt tárolók kellenek!

Ha zárt tárolókat használsz a hálóban, például egy tolóajtós szekrényt, az azért jó, mert eldughatod a katasztrófa látványát. Persze ez nem megoldás, csak esztétikailag oké, és nem jelenti azt, hogy nem kell időnként komoly erőfeszítéseket tenned a rendrakásra. Csupán hétközi, átmeneti megoldás általános rendetlenség megelőzésére. 

nagytoloajtos.png

Ruhák szanaszét?

Oké, megértjük, hogy a levetett ruhadarabok néha csak úgy ottmaradnak az ágy szélén, a kanapéra dobva vagy a fotel karfájára "akasztva", de tuti, hogy van ennél jobb megoldás. Sőt, mi személyesen nyújtunk tök jó megoldást erre a problémára, például egy szobainassal véget vethetsz ennek, ami egy kellemetlen problémához képest elenyésző költség.

Lomtalaníts, lomtalaníts, lomtalaníts!

Nem bírjuk eleget hangsúlyozni, mennyire nagyon-nagyon fontos, hogy kihasználd a lomtalanítási időszak nyújtotta lehetőségeket, amikor INGYENESEN elviszik a kacatjaitokat. Ez tényleg nem pénz kérdés, csak egy kis odafigyelés. Erről egyébként az Instagramon írtunk részletesen (mármint arról, hogy csináld!), ott is kövess minket!

 

Sok kacat, nagy kacat!

Jobb, ha tisztában vagy, sok apró kacatból egy nagy, zavaró kacathalmaz lesz. Azért fontos a heti egyszeri rendfenntartás az otthonodban és a hálódban egyaránt. Nézz körbe a komódjaidban, a polcon, sőt, még a könyvesszekrényben is. Sokkal több felesleges dolgot fogsz találni, mint azt hitted volna.