Ezeket a színeket használd A JÓ KEDVEDÉRT!

Bár korábban említés szintjén már írtunk róla, most egy kicsit részletesebben is kitérünk arra, hogy befolyásolják a hangulatod a különböző színek a lakásban. Elsősorban azokta koncentrálunk most, amik valamilyen pozitív hatással vannak rád. 

Zöld

A növények és természet színe nyugalmat kölcsönöz, ezért főleg olyan helyeken javasolt, ahol dolgozol, vagy a gyermeked tanul. Persze utóbbihoz nem elég a színek játéka, sokkal inkább a megbízható és funkcionális íróasztal, többek közt.

Kék

A nyugalom és elégedettség színe, ami a teljes lelassulást és relaxációt teszi sokkal könnyebbé és hatákonyabbá. Amellett, hogy a zöldhöz hasonlóan dolgozószobába is ajánljuk, a hálószobához is tökéletesen passzol, hisz pihenni járunk be.

chastity-cortijo-m8igdetsokg-unsplash.jpg

(Fotó: chastitycortijo.com)

Fehér

Sokat ódzkodnak tőle, de ez nagy hiba. A tisztaságot szimbolizálja, emellett pedig optikailag növeli a teret, és minimális természetes fénnyel is jól betölti a teret. Hogy ne legyen túl steril, dobd fel némi halvány szürkével. A Scott bútorcsaládunk ráadásul éppen ilyen enteriőrbe passzol leginkább, különleges pácszínével.

Narancs

Maga az energia. Feltölt és felüdít, hozza a melegséget és fokozza az étvágyat, így egyértelműen az étkezőben és konyhában lehet a legjobban használni. Sőt, különleges hatása, hogy javítja a kommunikációt és pezsdíti az interakciót, így még a nappaliban alkalmazva is remek választás lehet.

Sárga

Optimizmus és boldogság, két nagyon pozitív tulajdonság. Elsősorban olyan helyiségben érdemes megpróbálkozni, ahol kevés a fény, de arra nagyon ügyelj, hogy nagy mértékben fő színként használni nem szerencsés, könnyű elrontani vele az összképet. Csak egy falrészletet, vagy a helyiség egyik falát fessük ilyenre. 

Ez is érdekelhet:

Tippek, hogy ne legyen unalmas A DOHÁNYZÓASZTALOD!

Azt eddig is tudtuk, hogy egy nappali központi eleme a kanapén kívül a dohányzóasztal, arra viszont egész biztos nem számítottál, hogy mennyire fel lehet dobni néhány apró trükkel. Ezeket gyűjtöttük most össze, szokásunkhoz híven röviden, tömören, informatívan.Textúrák egyvelegeAhhoz, hogy ne...