Ez a legtökéletesebb megoldás a helyhiányra és a váratlanul ottalvó vendégekre

Na meg persze panzióknak is optimális.

Vannak a gyorsan megoldandó problémák, mikor azonnal egy vagy két plusz fekvőhelyre van szükséged, mert a vendéged kicsit sokat ivott az esti vacsoránál, és már nem tud vezetni, vagy mert egy rég látott rokon sokat utazott hozzád, és inkább reggel indulna haza, frissen, kipihenten. Van ilyen, sőt, cifrább esetek is, az élet hozza a sztorikat. 

Mi lehet a megoldás?

 

Az egyik megoldás lehet az, ha felhajtható az ágy, de lássuk be, ahhoz speckó hely kell, hogy a felnyitható ágy valahová beépüljön (mondjuk a falba?), és ez nagyon költséges, és nem is biztos, hogy túl jó ötlet. Egy panelban pedig nem tudsz falat bontani, így ott teljességgel kizárt az ilyen "elvetemült ötlet". 

Vagy egy másik döntés, ha állandóan átpakolod a fél szobát, rosszabb esetben a fél lakást ahhoz, hogy helyet tudj szorítani, de ez sem egy optimális megoldás, mert ugye senki sem szereti a bonyolult megoldásokat. Állandóan pakolni, pfeeej, belegondolni is nagyon fárasztó. 

Ami általános, hogy tartunk otthon egy plusz matracot, leterítjük a földre, aztán kit zavar, hogy a kedves vendég arcán átgyalogol éjszaka vagy hatszor a mi kis kedvencünk, az az aprócska yorki, mert nincs is súlya, mégis kinek árthat? Amellett, hogy kényelmetlenséget okoz, kényes a szituáció. Minek ez a zűrzavar?

Még jó, hogy van egy ÚJ BÚTORUNK!

 

A Scott rakásolható ágyat pont erre a célra találtuk ki, illetve arra, hogy panziótulajdonosok az egyszemélyes ágyakat pillanatok alatt franciaágyra "cseréljék". A legpraktikusabb, legkényelmesebb, legkézenfekvőbb megoldást jelenti otthon is, hisz a fenti problémákra egyformán megoldás nyújt.

>> Scott rakásolható ágy (117 900 Ft) << (x)

Az ár a két egymásra helyezhető ágyat, és a hozzá tartozó ágyrácsot is magába foglalja. Igen, tudjuk, fura, mert mindenhol külön kell az ágyrácsokat megvenned. 

Nincs hézag!

 

Szeretjük megelőzni a kérdéseket, és azért tartjuk fontosnak kihangsúlyozni, hogy az ágyak kialakítása olyan, hogy egyáltalán nincs hézag, ha a kettőt egymás mellé helyezed. Ezt így akartuk, és így is lett megvalósítva, amit ezúton is nagyon köszönünk a gyártónak.

Dél-Dunántúl legmasszívabb bútorai, és legnagyobb fenyőbútor választéka! (x)