Ebben a lakóparkban igazán jó lehet élni!

Kaktuszkert, jógastúdió, sós vizű medence, pezsgőfürdő, napozóterasz. Mind alapfelszereltség a Los Angelesben épült El Centro Apartments & Bungalows lakóparkban. Magasélet? Naná!

A híres Hollywood Boulevardon lehet megközelíteni az extranagy lakóparkot. Négy, hétemeletes épületből áll és olyan, mintha egy festmény lenne. Amolyan "túl szép, hogy igaz legyen..."  Kívül letisztult, belül csupa extra, a főbejárathoz pedig kaktuszokat telepítettek, ahogy a belső udvarra pálmafát is. Így lett ez LA egyik legnépszerúbb városi oázisa. 

Elsőre olyan mint egy butikhotel, 507 lakással, a tódiótól a kétszobás apartmanokig, de még néhány penthouse stílusú lakást is rejt magában. A közös helység (tehát az udvar) egy hatalmas medencével lett megtöltve, úgyhogy a forró Los Angeles kellős közepén bármikor csobbanhat egyet kedvére a szomszédság.

Nem csak a kiváló dizájn, hanem a modern technológiai is kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy ennyire kényelmes, a lakók a Digital Nest termosztátok jóvoltából okosmobiljaikkal is szabályozhatják a lakások hőmérsékletét. Ha azt hiszed ez minden, tévedsz. Az El Centróban gyerekeknek kialakított játszószoba, fitneszközpont, szauna, jógastúdió, kutyafuttató, közösségi iroda valamint séf által készített falatok. Mire lehet itt gondja bárkinek is?

(Forrás: Roadster)