Klasszikusan francia, 70 négyzetméteren - ÍGY kell jól berendezni!

A fiatal lakberendező Marion Lanoe a klasszikus francia lakberendezési stílust ötvözte modern elemekkel, így lett igazán izgalmas ez a 70 négyzetméteres lakás. Persze franciásan.

Kellemes, nem túl harsány, egymáshoz passzoló színek és sok fa - ezt láthatjuk, ha jobban megnézzük a lakásról készült fotókat. Arra is volt a tervezőnek ötlete, hogyan játszhatna a szürke színekkel, amik megtörik a tényleg lágy színkavalkádot. Semmi szükség nem lett volna rá, mégis nagyszerű ötlet volt! 

A különálló helyiségeket a falfestéssel sikerült hangsúlyosan elválasztani egymástól, funkciójuknak megfelelően. A nappali vidám, patyolat tiszta, a dolgozósarok pedig határozottan komoly hangvételű, kevésbé bohókás színegyüttest és bútorokat kapott. 

A konyha bár kicsinek tűnik, valójában mindennek van hely. Sőt, olyan szép lett a kialakítása, hogy minden hölgy szívesen főzőcskézne benne ha beugranak a barátnők egy csajos délutánra. A fürdőszobába pedig pont annyi tükör került, amennyi csak lehetett, bár tudjuk, abból SOSEM ELÉG!

(Fotók: Lakáskultúra.hu)