A jó gyerek íróasztal 4 TITKA!

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe íróasztal választásnál? Egyáltalán miért jó, ha saját asztala van a gyermeknek? Cikkünk azért íródott, hogy SEGÍTSEN NEKED!

Kezdjük korán!

Az alsó tagozatos diákot már jó, ha a kezdetektől saját íróasztalához "szoktatjuk", mert így nagyobb eséllyel alakul ki a megfelelő tesstartás, ami nem csak szebb, mint egy görbe hátú kisdiák, hanem évek múltán sokkal egészségesebb is. Ezért fontos nem csak az asztal megfelelő magassága, de a hozzá tartozó szék állíthatósága is. 10 éves bútortapasztalattal a hátunk mögött kérdezz nyugodtan online elérhetőségeinken, mi szívesen segítünk.

Persze a helyes testtartás minden szempontból elsődleges, közel sem minden amire érdemes figyelni. A gyermeknek legyen helye az asztalon írni, pakolni, rendezkedni (legyen elég nagy!) és ne menjen tönkre rögtön az első tanév végére, mert különben ablakon kidobott pénz. Az íróasztalok környezetéhez egy korábbi blogposztban adtunk már tippeket, ami legalább annyira igaz a tanulásra, mint a home office -ra is.

A VANESSA SAROKASZTAL NEM CSAK BRUTÁLISAN NAGY A MAGA MÁSFÉL MÉTERES SZÉLESSÉGÉVEL, HANEM MASSZÍV FENYŐBÚTORBÓL KÉSZÜLT (X)

 

Gyerektől függ hol tud hatékonyan tanulni!

Teljes mértékben gyerekfüggő, hogy úgy tud jobban tanulni, hogy nincs túl messze az íróasztal a "család zajától", vagy tökéletes csendben és nyugalomban. Azért kell bevonni őket nem csak az íróasztal vásárlásába, hanem annak elhelyezésébe is a lakásban, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Nyilván mindenki sok-sok ötös érdemjegyet szeretne látni! Ezen kívül persze vannak "általános szabályok" amiket érdemes figyelembe venni, például: elég természetes fény, az ajtón belépő családtagot megfordulás nélkül látni lehessen, és legyen mögött egy fal, ami védelmi érzetet biztosít a gyerekben. 

Illeszkedjen az enteriőrbe!

Mennyivel kellemesebb olyan szobába lépni, ahol az íróasztal is tökéletesen illeszkedik az adott szoba stílusához. Bútorüzletünkben és webshopunkban szinte az összes stílus helyet kapott. A stílus persze nem minden, egy hat-hét éves kislánynak szinte biztos, hogy rózsaszín asztal kell majd, szerencse, hogy széles pácszín választékunkban erre is lehetőség van.

LEGTÖBB ESETBEN ÍRÓASZTALAINK EZEKKEL A PÁCSZÍNEKKEL KÉRHETŐEK (X)

Ne csak tanulásban gondolkodjunk!

Rohamosan fejlődő világunkban elképesztő, hogy a gyerekeknek mennyi igényük van a technológiára. Ha íróasztalt vásárolunk, gondoljunk arra, hogy egy asztali számítógép is kényelmesen elférjen, ezért minél nagyobb annál jobb. Ha hatévesen nem is, 10-12-14 éves korában már úgy is kelleni fog a nagy asztal. Ha nem ismered pontosan a bútorválasztékunkat, könnyen megfordulhat a fejedben, hogy "addigra úgyis másikat veszek", de mivel Dél-Dunántúl legmasszívabb fenyőbútoraival foglalkozunk, így ez a kérdés fel sem merülhet!

Reméljük valamelyest tudtunk segíteni. Amennyiben hasznosnak találtad ezt a posztot, oszd meg ismerőseiddel vagy lájkold, lécci! Köszönjük!